Izbornik jezika

Bosanski | English
Vi ste na: Početna - Ponuda - Plastična stolarija

Plastična stolarija

Unutrašnja vrata

Unutrasnja vrata od PVC-a zahvaljujuci visekomornom presjeku i duplom brtvljenju ostvaruju odlicnu zvucnu izolaciju. Slobodno „odvrnite“ muziku koliko Vam to zidovi dopustaju.

Vase prostorije su sigurne jer na vratima ugradujemo okove sa zakljucavanjem u pet tacaka.
Mozete birati izmedu punih ili vrata sa staklom. Takoder dostupno Vam je mnostvo boja, te mozete odabrati onu koja se slaze uz Vas interijer

PVC prozori

Kako u Zapadnoj Evropi tako i kod nas PVC prozori su danas najcesci izbor kad su u pitanju stanbene zgrade i porodicne kuce. Odlicna termicka i akusticka izolacija su glavne odlike PVC prozora i balkonskih vrata. Prozor od PVC-a veoma je jak zahvaljujuci celicnim uloscima, a odabirom odgovarajucih okova osigurat cemo se i od nezeljenih posjeta. Prozore u bojama po RAL karti izradujemo od profila koji su presvuceni akrilnim staklom. Zahvaljujuci toj tehnologiji sunceva svjetlost znatno manje zagrijava profil. Sloj akrila je debeo nekoliko milimetara te je veoma otporan na mehanicke udare i grebanje.Ovakav  PVC prozor ne mijenja svoje osobine i boju i nakon decenija izlozenosti atmosferskim uticajima.

PVC klizne stijene

Ugradenim PVC kliznim prozorima ili balkonskim vratima izbjegavamo mrtvi prostor u prostoriji ili na terasi koji stvara klasicno zaokretno krilo.
Klizno krilo vrata uvijek mozete drzati otvoreno onoliko koliko zelite i bez straha da ce ga vjetar zahlupiti ili da cete se ozlijediti o rub krila.
Ovakav sistem otvaranja je podoban i za zatvaranje balkona i loda.
0 0

Anketa

Da li Vam se sviđa naša nova stranica?
Brojač posjeta

Broj online korisnika: 2

Broj jedinstvenih posjeta: 96296

Ukupno pregleda: 807735